bg
penismaster_logo
menu_top
penis_master header
phone
phone
order now
shadow
border
 
home
about
package
using_penismaster
videos
medical
questions
success
order
contact
shadow
device
 
packaging
 
medical study
device reflect title_box
Filme PenisMaster

PenisMaster este foarte usor de folosit. Totusi, este de ajutor ca sa invatati de la un utilizator cu experienta. Filmele urmatoare ilustreaza cum un utilizator de PenisMaster istaleaza dispozitivul.

Trebuie sa ai peste 18 ani pentru a vizualiza aceste videoclipuri. In momentul in care rulezi filmele, inseamna ca esti de acord ca ai peste 18 ani si intelegi ca filmele contin nuditate si sunt necenzurate.

Pregatirea Suprafetei de Sustinere
Acest film arata cum sa pregatesti corect suprafata de sustinere a PenisMaster-ului pentru a asigura o utilizare confortabila si eficace.


Click pe imaginile de mai jos pentru a vedea filmele explicative de instalare a Dispozitivului PenisMaster.

Pregatirea Inelului si a Tijei

ring and rodAcest film arata cum sa pregatesti inelul de la baza si tijele de extensie ale PenisMaster-ului.Atasarea PenisMaster-ului

attachingAcest film arata cum sa atasezi corect PenisMaster-ul pe penis. Acesta este probabil cel mai important pas din folosirea dispozitivului PenisMaster. In scurt timp vei invata arta pregatirii si atasarii PenisMaster-ului.

Ajustarea Tijelor de Extensie

attaching Acest film arata cum sa ajustezi rapid tijele de extensie ale PenisMaster-ului. Pin ajustarea tijelor de extensie, vei crea forta necesara pentru a creste permanent marimea penisului de-a lungul timpului.

Purtarea PenisMaster-ului pentru Confort

attachingAcest film arata una dintre metodele utilizatorului PenisMaster-ului de a purta confortabil PenisMaster-ul. Poti copia aceasta metoda, insa vei crea o metoda care functioneaza pentru tine.


right
next order
 
corner bottom   soula