bg
penismaster_logo
menu_top
penis_master header
phone
phone
order now
shadow
border
 
home
about
package
using_penismaster
videos
medical
questions
success
order
contact
shadow
device
 
packaging
 
medical study
device reflect title_box
Despre PenisMaster

PenisMaster este construit folosind materiale din cea mai inalta calitate.Nu alege un substituent ieftin, PenisMaster este dispozitivul original de marire a penisului orientat pe tractiune care a utilizat un design de top si a fost supus la testari de durata.

Baza Conturata pentru Confort

doctor Baza dipozitivului PenisMaster este creata dintr-un material sintetic, de inalta calitate, rezistent la indoiri sau ruperi. Materialul permite astfel plierea facila pe osul pubian..

Atasare confortabila de Curea
comfort strap
PenisMaster utilizeaza o curea construita special pentru atasarea confortabila si stabila a penisului. Acest mecanism prezinta mult mai mult confort decat nodurile folosite de catre produsele concurente ca FastSize, JES Extender etc.


Ajustare Usoara

adjust Prin rotatia bazei tijelor de tractiune, PenisMaster permite o ajustare de pana la 2,53 centimetri


Marimi Diverse de Tije pentru Tractiune

rodsDatorita faptului ca diverse marimi de tije ajustabile de tractiune sunt oferite de catre PenisMaster, aveti posibilitatea de a crea un numar nelimitat de combinatii de lungimi.


Masuratoare Precisa a Tensiunii

measure Dispozitivul pentru marirea penisului PenisMaster detine un aparat de masura, prevazut cu un arc, ce permite masurarea precisa a tensiunii aplicate penisului.

Atasament Pivotant

measure PenisMaster se poate roti la 180 de grade, dupa securizare. Poti, asadar sa iti intinzi penisul in orice directie, fara sa fii nevoit sa scoti dispoztivul.

 


right
next order
 
corner bottom   soula