bg
penismaster_logo
menu_top
penis_master header
phone
phone
order now
shadow
border
 
home
about
package
using_penismaster
videos
medical
questions
success
order
contact
shadow
device
 
packaging
 
medical study
device reflect title_box
Utilizare PenisMaster (Dispozitivul PM)
Asamblarea Dispozitivului

assemble Infileteaza tijele de tractiune pentru a asambla dispozitivul, sau dezasambleaza-le dupa fiecare utilizare. Pe masura ce penisul tau creste, poti adauga tije aditionale pentru a lungi dispozitivul.

Ajusteaza dispozitivul in jurul penisului

fit Baza PenisMaster-ului (Dispozitivul PM) este creata pentru a se plia perfect pe osul pubian. Numai pozitioneaza dispozitivul peste penis pana se simte confortabil pe osul pubian.

Pozitioneaza cureaua de atasare pe penis

fastening Pentru mai mult confort, ar fi indicat sa folosesti unul dintre invelisurile pentru penis incluse. In functie de sensibilitatea personala, acest lucru ar putea fi necesar sau nu.


Fixeaza penisul pe placuta de suport

secure Este de ajutor sa pui un deget sub penis in timp ce strangi cureaua de atasare. Vrei cureaua sa fie destul de stransa incat penisul sa nu alunece, dar atat de larga incat sa fie confortabil.


Prinde placuta de suport de tijele pentru tractiune

fasteningPlacuta de suport va face click cand este atasata corect la tijele de tractiune.
Aplica tensiune tijelor de tractiune

secureFolosind degetul mare si cel aratator, rasuceste baza tijelor de tractiune. Asta va incepe sa aplice tensiune asupra penisului. Folosind masuratoarea prevazuta cu arc, poti determina cata tensiune este aplicata.

Pozitioneaza dispozitivul in jos pentru confort

fastening Tijele de tractiune vor pivota la baza. Majoritatea utilizatorilor gasesc in pozitia "in jos" ca fiind cea mai confortabila si cea mai neobservabila atunci cand il poarta pe sub haine.


right
next order
 
corner bottom   soula